2008. április 2.

a mennyei firmámentum színeváltozása

Tegnap csendeskén üldögéltünk a bérleményben, amikor furcsán átszíneződött a szoba, az egész napos esős-szürke fellegek után teljesen váratlanul ért bennünket, hogy visszatértek a színek. Éles sárga fény öntötte el a házat, kissé tán természetellenesnek is mondhatnám, de azért nem volt az. A ház elé kiállva csak bámultam a nagy égi színjátékot (micsoda ecsetje van!).Gyorsan beszaladtam a fotómasináért meg széles optikáért és elkezdtem fotózni a felhőket. A ház mögött egészen fura képződmények kóricáltak az égen, eltérő sebességű felhőrétegek hömpölyögtek, és egy hatalmas szivárvány íve töltötte be az eget.
Ahogy ment le a Nap és fújta a felhőket a szél, változatos formák és színek követték egymást, a lángvöröstől a türkizkékig. Hát így néz ki egy szépen megkomponált naplemente a zátonyon.Ha esetleg valaki további ilyen képekre kíváncsi, akkor legyen kedves ide klikkolni.


7 megjegyzés:

Csilla írta...

Ezek csodaszép képek! Biztos örültetek, hogy láthattátok ezt a csodát. Mi egyszer mikor épp Párizsba utaztunk életünkbe először, láttunk olyan szivárványt, ami három volt tulajdonképpen egymás fölött. Még sosem láttunk ilyet. Mi is lefényképeztük, de nem jött át a fényképen a szinek kavalkádja, szépsége!

Csilla

zs írta...

Hat ez tenyleg csodaszep!!!!

Mondjuk az utolso kep akar az inferno is lehetne, ha nem tudnam mi volt a kep targya... Vagy nalatok tenyleg MINDEN forditva vagyon Pappito? :))

Speedy írta...

Szia,

nagyon szépek a képek.

Csak érdekességből nézz át pukekó tamás blogjára is :) Szerintem összebeszéltetek.

Speedy

Pappito írta...

néztem a Pukekót, olvasom Tamást rendszeresen :)

kommenteltem is neki :)

Pappito írta...

zs!

minden azért nincs fordítva, bár sok dolog igen. a _fontos_dolgok_ mindig ugyanúgy működnek, tudod.

cptstraw írta...

Phú, hát ez tényleg csodaszép!
Köszi szépen!!!! :) :)

zs írta...

Pappitokam!

A_fontos_dolgok_tenyleg_mindig ugyanugy mukodnek. En peldaul igy fejjel lefele is imadom az egesz familiadat Pattantostul Esztistul! :)


Juci